Når du tilmelder dig et af kurserne nedenfor, så foregår tilmeldingen
via Mobilpay: 20888679 (Skriv: Navn og “kursusnr.”)
Kursus 1:
den 15/8 i Cantina Rustica, Vibevej 400.
Pris: 595 kr pr deltager
Max: 6 deltagere (“først til møller princippet”)
Pizza kursus i Cantina Rustica outdoor cuisine.
Kom og lær at lave klassisk Italy pizza. Vi hugger pinde, sætter ild i pizzaovnen med pinde, slår pizza dej op, laver den perfekte tomatsauce. Vi forbereder et par ”hapser”, lækker salater, laver semi-drew tomater og laver et par charcuteri fade ditto.
Et genialt starterkursus, til dig, som vil starter med at laver dine egne pizza fra bunden af.
Desuden lærer du at kunsten at pyntes fade op, på en nem og delikat måde.
Vi starter efter fyraften kl 16.00, 2 ½ timer køkken træning, hvorefter vi spiser, hygger med jeres lækker hjemmelavede pizza, lækker salater – starter og bagt Focaccia.
Forventet sluttidspunkt kl. 20.00.
Kursus 2:
den 21/8 i Cantina Rustica, Vibevej 400
Pris: 300 kr pr deltager
Max: 10 deltagere (“først til møller princippet”).
Fællesspisning i Cantina Rustika.
Nu med foredrag om ”rejselivet på landene vejen”
Kom til social dinner – fællesspisning i Cantina Rustica. Vi starter kl 17.30 og spiser ude, så påklædning skal være som vejret tillader det på dagen.
Thomsens køkken laver lidt ”bladet bolsjer”, lækker brød, flere varianter, salater, dips, Charcuttri fade, lidt oste – lidt sødt som en afslutter.
Der serveres et glas Cava og Vand fra hanen under middagen.
Jeg vil fortælle lidt om ”livet på landevejen”, nogle af mine rejseoplevelser, jeg har haft det sidste 2 års tid. Vi kommer vidt omkring, Alt fra mine oplevelser med at cykle rundt i Asien -Thailand i subtropisk klima, det thailandske køkken, som er unik. Gæstfriheden i netop Thailand er andet end ”luder og lommetyve”. Du vil høre om at rejse og bo på 3 klasse blandt helt almindelig thailænder, når du tager nattoget til et nyt område, som du så efterfølgende vil udforske på din rejsecykel.
Tenerife storslået naturparker og kyst strækninger. At køre på TF 24, fra La laguna til El Medino, som gå op og ned konstant. Med udsigt til El Teide når du kigger til højre, mens du har kyststrækningen på din venstre side.
Bag haven af Las Palmas og nord – nordøst siden af Gran Canaria. Det består af frodige landskab og kyststrækninger. Du vil høre om surfere og strandlivet, som er en vigtig del af det at bo i netop den del af verden. Det simple og enkle liv kan vi kalde det. Hvordan er det at leve med den spanske ”i morgen mentalitet” tæt på dig, som både har sin charme og udfordring.
Cykling er den mest bæredygtigt måde at se verden på. Men det er med garanti den mest nærværende måde at møde andre mennesker. Det er jeg overhoved ikke et sekund i tvivl om, efter at have cyklet stort set i hele Europa – sydøst Thailand og på de kanariske øer. (Tenerife og Gran Canaria Iceland ). Præcis 5500 km blev det til.
Aftens dinner vil både være Thailandsk og Spansk inspireret. Vi bruger mest muligt fra egne kolonihave og gartneri, suppleret med råvare fra landmand Niels fra Samsø. Den endelige menu vil blive postet ugen før på de sociale media Istagram kokkenthomsen.dk – facebook Thomsens køkken.
Vi nyder et enkelte glas eller to spansk cava, som er mit foretrukken ædle drikke, når vi snakker noget med bobler i. Postevand fra hanen findes osse. Alle kan køre hjem bagefter. Både på cykel eller i bil.
Vel mødt til en anderledes spiseoplevelse, nu med story Telling, om rejselivet på en cykel med oppakning.
Stå af hamstre hjulet. At rejse er at leve – at rejse er at lære.
Husk vi spiser ude, så påklædning efter vejrudsigten.
Kursus 3
den 11/9 i Cantina Rustica, Vibevej 400
Pris: 595 kr pr deltager
Max: 6 deltagere (“først til møller princippet”)
Kom til Bage kursus 1 cantina rustika.
Fra kl. 16.00 til 20.00 – 20.30 tiden.
Vi laver en lækker brød og et par salater og charcutti fade ditto.
Denne eftermiddag – aften har vi fokus på det gode brød, du selv kan lave.
Vi arbejder med Biga og lære om opbygning af det gode brød og dej.
Det er ikke raketvidenskab at lære at lave dit eget lækker brød i dit fremtidens køkken.
Kursus 4:
den 18/9 i Cantina Rustica, Vibevej 400.
Pris: 695 kr pr deltager inkl. ølsmagningskurset
Max: 8 deltagere (“først til møller princippet”)
Bøfsandwich – ølsmagning – foredrag.
Vi starter kl. 16.00 ”efter fyraften”.
I Cantina Rustika ude og inden køkken.
Hvem laver Danmarks bedste bøfsandwich? Det gør du – I efter dette kursus.
Jeg har invitere ingen ringere end Keld Møller Nielsen, som med mere end 40 år i øl Branchen. Ved alt om hvad en god øl er for en størrelse. På dagen forbedrede og laver vi den perfekte bøfsandwich. Kunsten er smagen af syre – det søde og den hjemmelavede stegte løg.
Sennep – ketchup – Remulade og opbygningen. Ikke af glemme opbygningen af sauce, som er et must på Danmarks bedste bøfsandwich, som der er gået sport i at lave.
Vær med til og lær at sætte en ny standart på dine kommende Bøf sandwich – burger i dit eget køkkenunivers.
Udfordre Havnes perle – Kohalen, og de andre store Cafeer og ambassadører i Bøfsandwich making.
Og vi fortsætter med:
Ølsmagning hos Thomsens køkken
Hej
Jeg hedder Keld Møller Nielsen og har været i ølbranchen i 52 år hvoraf jeg de sidste 12 år har arbejdet med specialøl..
Jeg glæder mig til denne event sammen med Kristian, som står for menuen denne dag, hvor der er bøf-sandwich på menuen.
Jeg har valgt at kalde ølsmagningen ”Kend din øl” – for det er det du vil få mulighed for.
Jeg vil indvie dig i en rejse i øllets forunderlige og velsmagende verden. Det er en spændende verden, som flere og flere får øjnene op for, og jeg vil bestræbe mig på at klæde dig på til at udvikle øl-sproget og nyde den næste øl til mad i højere grad.
Program:
Menu: Thomsens Køkken.
Smagning af 3 øl fra Thisted Bryghus i følgende rækkefølge:
- Velkomstøl: Alkoholdfri Classic
- Aliva IPA økologisk 5,8% alc.
- Porse Guld 6% alc.
Skema for egen vurdering udleveres til hver deltager
Borddækning:
-
- 1 rødvinsglas ved hver kuvert.
- Kandevand til fri benyttelse
- En skål eller lignende på bordet til at hælde den øl op i en deltager ikke syntes om.
Jeg fortæller om:
- Informerer om bryggeriet og produkterne
- Øllets historie
- Hvordan man brygger øl
- Informerer om hvordan man serverer og smager på øl.
Tastyland ApS
v/Keld Møller Nielsen
PRIS for hele arrangementet: 695 kr pr deltager
Kursus 5:
den 3/10 i kolonihavehuset, Vibevej 400.
Pris: 695 kr pr deltager
Max: 7 deltagere (“først til møller princippet”)
Sociale diner nu med foredrag.
Jeg har inviteret min gode ven, Aksel Nørgaard, med de mange hatte, på besøg til denne sociale diner. Vi skal lære at lave lækker tapas tallerken denne eftermiddag og aften.
Oste, charcuteri – lidt fisk og skaldyr – salater – lækkert brød og dips.
Det bliver et festfyrværkeri med lækker mad og når Aksel Nørgaard fortæller om sit virker som coach – Højskolelærer – træner mm på øverste hylde i elitesportverden i Dansk Håndbold.
Aksel Nørgaard har mere end 40 Års erfaring med holdsammensætning og aftens emne er følgende:
Lead – A – Ship.
Vi starter kl 16.00 efter fyraften, laver klar til tapas anretninger. Du lærer at anrette fade og tallerken. Aksel Nørgaard vil derefter belærer os om ”holdsammensætningen” sværere kunst. Han giver sit syn på hvad der er op og ned i kunsten at lave det perfekte holdsammensætning. Denne aften slutter ved kl 20.00 – 20.30 tiden.
2 ½ timers køkken træning og teknikker, 1 – ½ timers foredrag med lækker mad.
Husk. Altid små hold så det bliver intimt og lærerigt, når du er kommer til social dinner nu med foredrag.
HUSK:
Husk at skriv navn og kursusnr ved tilmelding.
Alle workshop – foredrag – kursus – bager og kokkeskole, kan i øvrigt foregå hos dig – jer. Skriv eller ring til
Mail: Kristian@kokkenthomsen.dk
Telefon: 20888679.
Har du ikke mobilpay kan indbetaling til reg. og konto nummer 7780 ”Skjern Bank”, konto nummer 6208136.
Velkommen i og velbekomme.
På holdet vegne
Cantina Rustica / Kristian Thomsen