Forside

Italiensk cuisine.

Det simple køkken med de gode smagsoplevelser.

Vi laver antipasta, italiensk charcuteri, et par pastaretter, pestoer, panini, snacks, ciabattabrød, Tiramisu cupcakes og et par lækresalater. Lær at lave lækre, men enkelte retter, pynte dem op, så de ligner en million, og med masser af smag i hver enkelt ret. Hvem sagde »Toscana look a like, yes sir«. Tilstræber at ramme plet, så vi alle bliver mindet om »verdens bedste køkken«, netop fordi det er enkelt, smagfuldt og alle kan være med på prisen.

Det bæredygtige køkken.

Vi bruger kolonihavegrønsager og krydderurter, tænker bæredygtighed og økologi inden i dette forløb. Vi laver mere grønt, mere pesto, flere proteiner og plantebaseret hverdagsmad.

Bruger blandt andet hampefrø i vores brødbagning og som topping  til vores salater og i vores pestoer.

Hampeskaller har et enormt proteinindhold.  Dette kursus er især tiltænkt dig/jer, som vil ændre på jeres spisevaner og spise mindre kød og alligevel få et godt, sundt og mættende måltid på bordet hver dag.

Smøre brød og sandwich »deluxe« i Thomsens køkken-regi.

Vi udfordrer Ida Davidsens smørrebrødsforretning. Og arbejder med smørrebrød, sandwich, dressinger, toppings og dips diverse.

Vi lærer at lave luksussmørrebrød og lækre sandwich med de helt rigtige dressinger og toppings. Smørrebrød laves på Danmarks måske bedste rugbrød, hvilket giver en helt unik smagsoplevelse. Opskrift udleveres selvfølgelig til kursusdeltagerne.

Hvem sagde :

Beef tartare med kapers, høvlet frisk peberod, stegte hjemmelavedeløgringe +++

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade, langtidsbagte cherrytomater, friskpillende rejer, kaviar og masser af dild.

Æg og rejer, klassisk hjemmerørt mayo, kaviar, både traditionel og anderledes toppings. Vi prøver at lege med årstidernes farver og vinkler.

Veganersmørrebrød, nutidsmodefænomen, skiveskåret kartofler, tomater, og avokado, finhakket rødløg og purløg som Toppings, +++ Surprice.

Clubsandwich med et twist. Stegt dansk kyllingbryst, Teriyaki sauce, kvalitetsbacon, langtidsbagte tomater, karrydressing og syltet rødløg.

Desserten: italiensk luksusgorgonzola, æggeblomme, rødløg og knust peber på toppen.

Kaffe og kransekage som en slutter. NB: Vi laver ikke kransekagen selv. Til gengæld er kaffen af bedste kvalitet, ligesom alle de råvarer,vi bruger, altid er det. Vi giver gerne lidt ekstra, tænker lokalt og bæredygtigt, når vi køber ind. Økologi i det omfang, som giver en god oplevelse. Vi tænker altid smag og bæredygtighed ind i vores dagligeindkøb.

Vi smager samtidig på forskellige øl, når vi spiser vores smørrebrød,som spiller op til diverse smagsnuancer. En god øl og et lækkert stykke smørebrød er en god opfindelse. Fuldstændig som vin kan gøre spiseoplevelsen perfekt, så kan den rigtige øl det sammen til et stykke lækkert smørrebrød de luxe.

På Ida Davidsens frokostcafe/ restaurant, koster 2 stk. valgfri smørrebrød med en lille øl eller vand, vand a libitum og kaffe/ the og 2 stk. kransekage 425 kr. Har du/ I ikke prøvet det, så skal det prøves. Stor anbefaling her fra Thomsens køkken.